14 iulie 2010

Pariul zilei..(inca un succes)

Category: Diverse — steff @ 14:49

Articol publicat in: Hobby


bate borisov v Hafnarfjordur FT 5-1

Peste 2.5 goluri, cota 1.68 -1.70 mi se pare un pariu decent, pe o cota poate putin subevaluata. Dupa cum stiti Haf. e o echipa ofensiva, care mai mereu cand se arunca in atat uita de aparare de aceea da, dar si primeste multe goluri. BATE e o echipa bine organizata – care in fiecare an a avut rezultate decente in cupele europene .

Am analizat putin cotele…si ce sa spun la prima vedere 1.25 pe victoria gazdelor mi s-a parut putin hilara…imi aduca aminte acum 7-8 ani aveau cote de 2.60 acasa cu echipe mult mai slabe decat Haj…dar sa ziceam ca au evoluat, au echipa puternica si pot face rezultate bune.

Prima data cand m-am gandit la acest pariu a fost dupa ce am observat la Mozzart ca oferta cota 16.00 pe 7+ goluri (cu 30% sub alte meciuri). OK, meci in care se pot inscrie multe goluri. Chiar pe net este (in scadere) cota de 5.00 pe 5+ goluri.
Bwin au si ei o ” ciudatenie ” ofera la primul gol marcat pentru gazde cota 1.33. Ceea ce este imens pentru o echipa care are 1.25 la victorie si joaca acasa. 1/1 @ 1.85 din nou cea mai mare cota din piata la Bwin…
Tot Bwin au la pauza final 2/1 cota 18.00 – din experienta ei dau astfel de cote la meciuri cu risc mare.
Sa nu uitam ca meciurile din aceasta etapa de calif. ofera multe surprize, iar ieri cu exceptia meciului pierdut de Zilina…toate meciurile au fost drepte…

Ce pariez eu azi?

Pariul principal: peste 2.5
Pariuri pentru amuzament 2/1, over 4.5, over 6.5

Share on FacebookShare on Facebook

Niciun comentariu »

Niciun comentariu până acum.

Feed RSS pentru acest articol. | TrackBack URI

Lasă un comentariu

XHTML ( You can use these tags):
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X